Va oferim solutii structurale pentru constructiile destinate realizarii productiei agricole, vegetale sau animale, precum si pentru constructiile cu caracter special, acestea fiind proiectate si executate dupa normele folosite in Uniunea Europeana.

Detalii

Firma noastra este specializata in realizarea de pardoseli industriale cu orice tip de trafic, cu aplicare cuart, impermeabil, vopsea epoxidica. Efectuam amenajarea zonei, umplutura, pregatire cote cu laser, turnare beton, vibrare beton, nivelare, finisare mecanica cu elicoptere duble si simple.

Detalii

Daca aveti de gand sa construiti o casa nu ezitati sa apelati la echipa noastra de specialisti care vine in sprijinul dumneavostra cu servicii de calitate la preturi reduse. Pap Construct va ofera cele mai bune solutii pentru: constructii case, constructii case la rosu, constructii case la cheie, constructii case de vacanta, constructii case de lemn, constructii vile, constructii cabane, modele case, proiecte case si planuri case.

Detalii

Fie că este vorba de o facilitate nouă sau renovarea, consolidarea unor clădirii deja existente, Pap Construct vine în ajutorul Dvs. Echipa noastră pune calitatea serviciilor şi satisfacţia clienţilor înainte de toate.

Detalii

Compania noastra are experienta,dotare si personal calificat in constructii/reabilitare poduri participand la proiectele de pe DN2D Focsani- Ojdula si DN12 Chichis- Gheorghieni. In perioada 2009-2011 firma noastra a abordat 28 poduri din care 11 poduri noi si 17 poduri reabilitate.

Detalii